Wandtegels

De prachtige en unieke wandtegels van Stabigo

Zoekt u wandtegels voor keuken, toilet, badkamer, woonkamer of hal met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling? Dan vindt u in het assortiment van Stabigo precies waar u naar op zoek bent. Stabigo is een merk met prachtige vloer- en wandtegels van een uitstekende kwaliteit. De producten staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en duurzame afkomst. De wandtegels zijn verkrijgbaar bij ons. Bent u benieuwd geworden? Neem contact op met de Stabigo specialisten.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Wandtegels met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling

Woningen en kantoren met een stijlvol interieur en een natuurlijke uitstraling wordt steeds populairder. In deze snelle en rusteloze samenleving is dat niet zo vreemd. We trekken eropuit om rust te vinden in de natuur. Door de natuur ook in huis te brengen, kunnen we dezelfde sereniteit en rust binnenshuis realiseren. De natuurproducten van Stabigo kunnen dit mogelijk maken. De wandtegels zijn gemaakt van hout en steen en hebben nog hun natuurlijke vorm en kleur. De wandtegels geven iedere ruimte de gewenste chique, natuurlijke doch moderne uitstraling.

De mogelijkheden op het gebied van wandtegels

Stabigo heeft een grote collectie met wandtegels voor zowel de toilet, badkamer, keuken, hal of kantoorruimte. De wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke materialen zoals hout en steen. Ook aan de vorm is af te lezen dat het om een echt natuurproduct gaat. Naast de vierkant gesneden wandtegels kunt u ook langwerpige en ovaalvormige tegels bestellen. U kunt ook variëren met de afmetingen van de wandtegels. Kies bijvoorbeeld voor speciale houten of stenen mozaïek tegels of bijzondere steenstrips.

De producten van Stabigo

De producten van Stabigo zijn van een uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u het volgende verwachten:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze ruime assortiment met wandtegels? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan meer informatie over de Stabigo wandtegels voor uw keuken, badkamer, toilet, hal, woonkamer of kantoorruimte? Of wilt u meer te weten komen over de andere Stabigo producten? U kunt Stabigo bellen via 0472067800. Mailen is mogelijk naar info@stabigo.com. Wij geven u dan graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van wandtegels voor de keuken, badkamer, hal, kantoorruimte of het toilet.