Steenstrips wand

Steenstrips op de wand; voor een moderne of retro uitstraling

Stabigo steenstrips op uw wand geven uw woning of kantoor een hippe retro- of juist moderne ‘look’. Steenstrips brengt u eenvoudig aan op elke wand. Het leuke is dat deze populaire wandbekleding uit de zeventiger jaren weer enorm populair is. Daarom is het erg leuk om uw pand een hippe uitstraling te geven door er steenstrips op aan te brengen. Hiermee kunt u een modern pand een retro ‘look’ geven met buitenmuur steenstrips of een oud pand een modern tintje met steenstrips met natuursteen of een ‘betonlook’. Wat u ook kiest, u bent met steenstrips altijd bij de tijd!

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Steenstrips op uw wand: zeer veel toepassingen

Steenstrips voor op de wand zijn in vele uiteenlopende ontwerpen te koop. Dit heeft uiteraard te maken met het feit dat ze weer helemaal terug zijn. Hierdoor neemt het aanbod enorm toe. Stabigo heeft een ruim aanbod steenstrips voor elke wand op voorraad. En omdat er nu zoveel authentieke dessins steenstrips zijn, is het leuk om ze met elkaar te combineren in een ruimte. Dat geeft vaak zeer verrassende resultaten die u mogelijk nog bedacht had bij het oriënteren op steenstrips.

Moderne kleuren steenstrips voor een moderne wand

Ondanks dat de steenstrips uit de jaren ‘70 weer helemaal terug zijn, wil dat niet zeggen dat ze er nog hetzelfde uitzien. De manier van monteren is nog hetzelfde, maar de kleuren en dessins zijn aangepast aan de kwaliteitseisen die we tegenwoordig stellen aan steenstrips. Dat betekent dat u voor elke wand in uw woning of kantoor de perfecte decoratieve steenstrips kunt vinden. U kunt kiezen uit de meest uiteenlopende authentieke dessins en kleuren. Heeft u hulp nodig in uw keuze voor steenstrips voor uw wand? De adviseurs van Stabio helpen u er graag mee.

Monteren van Stabigo steenstrips op uw wand

Het bekleden van wanden met Stabigo steenstrips is eenvoudiger dan u denkt. Ze zijn eenvoudig op elke wand aan te brengen. U kunt ze direct op de wand aanbrengen zonder voorbereiding. Oude verfresten of behang kunt u gewoon laten zitten. De steenstrips kunnen er gewoon overheen. Met uw keuze voor steenstrips weet u zeker dat u snel resultaat ziet in de ruimte die u opknapt. Zeker omdat u snel veel vierkante meters verwerkt tijdens de montage van de steenstrips.

Stabigo steenstrips snel in huis

Voor elke wand is een ruim en uiteenlopend assortiment Stabigo steenstrips. Ze zijn niet duur en u heeft ze snel in huis. Uiteraard kunt u bellen of mailen naar de specialisten van Stabigo via 0472067800 en info@stabigo.com. Steenstrips voor uw wand vindt u gegarandeerd bij uw Stabigo dealer!