Steenstrips toilet

Terug van weggeweest: steenstrips in de keuken

Hoe leuk is het om toilet helemaal hip te maken met de decoratieve steenstrips an Stabigo? Steenstrips waren in de jaren’ 70 terug te vinden in menig woonhuis of kantoor. Maar ze verdwenen stilaan en werden vervangen door andere muurdecoratie. Maar nu zijn steenstrips weer helemaal terug. Schrootjes en steenstrips hebben het ouderwetse stempel van zich afgeschud. Sterker nog: ze zijn helemaal ‘in’. Een ruimte in een woning of bedrijf ‘moderniseren’ met een retro muurbekleding is dan natuurlijk leuk om te doen. Leuk en verrassend is het om bijvoorbeeld uw toilet met steenstrips om te toveren met een compleet ander uiterlijk dan de rest van het pand.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Ruime keuze steenstrips voor uw toilet

Dankzij de ‘comeback’ van de steenstrips is vanzelfsprekend ook het assortiment gemoderniseerd. Steenstrips zijn weer in de meest uiteenlopende dessins verkrijgbaar. Dus hoe uw toilet ook wilt aankleden, voor elke uitstraling zijn er Stabigo steenstrips in het assortiment. Wilt u echt een bijzondere ruimte creëren? Dan is het leuk om te te variëren met verschillende dessins steenstrips op elke muur van het toilet.

Kleuren steenstrips voor uw toilet

Het assortiment steenstrips is aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Heeft u een modern huis of een klassieke woning? Voor elk pand zijn de de perfecte decoratieve steenstrips verkrijgbaar. Ze zijn er in de meest authentieke dessins en kleuren. Daarmee kunt uw toilet gegarandeerd een hippe uitstraling geven. De Stabigo-adviseurs geven u graag meer informatie over de steenstrips van nu!

Zelf steenstrips in uw toilet monteren

U kunt de Stabigo steenstrips eenvoudig zelf in uw toilet monteren. U brengt ze eenvoudig zelf aan op elke muur. U kunt steenstrips rechtstreeks op de wand monteren zonder dat u vooraf oude verf- of behang lagen hoeft te verwijderen. Het mooie van het aanbrengen van steenstrips is dat u snel resultaat ziet, omdat het zo weinig voorbereiding behoeft en omdat uw relaties snel veel vierkante meters muur kunt bekleden. In een toiletruimte bent u dus snel klaar met klussen.

Stabigo steenstrips bestellen

Voor elk toilet vindt u bij Stabigo een ruim en uiteenlopend assortiment steenstrips tegen aantrekkelijk prijzen. En ze worden snel geleverd! Meer weten over Stabigo steenstrips of andere Stabigo producten? Uiteraard kunt u ook bellen of mailen naar de specialisten van Stabigo via 0472067800 en info@stabigo.com. Steenstrips voor een moderne ‘ look’ van uw toilet vindt u bij Stabigo.