Steenstrips natuursteen

Steenstrips van natuursteen voor elke sfeer binnen en buiten

Bent u al bekend met steenstrips van natuursteen? Deze natuurproducten zijn in combinatie met een klassieke, moderne of landelijke inrichting van uw pand zeer goed toe te passen. De robuuste look die de steenstrips van natuursteen creëren, geven uw woning of kantoor een fijne sfeer met een natuurlijk karakter. Ze geven uw woonkamer, slaapkamer, badkamer een natuurlijke ‘look’. Uiteraard kunt u de steenstrips van natuursteen ook buiten gebruiken. Er is een zeer ruime keuze aan Stabigo natuursteen steenstrips.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Kies uw eigen stijl natuursteen steenstrips

Steenstrips van natuursteen zijn er in verschillende soorten en materialen. En ze zijn er in uiteenlopende kleuren, van licht tot donker en zelfs met houtstructuur. Natuursteen steenstrips zijn er zelfs in marmer en graniet. Sommige natuursteen steenstrips kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de buitengevel van uw pand een verlengstuk maken van uw interieur. Zo creëert u eenheid tussen uw huis en uw tuin.

Plaatsen van steenstrips van natuursteen

Het plaatsen van natuursteen steenstrips is niet heel moeilijk. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en diktes, maar omdat ze allemaal redelijk licht van gewicht zijn, zijn ze makkelijk te plaatsen. U kunt ze ook aanbrengen op bijna elke ondergrond. Dat maakt het zelf plaatsen van steenstrips tot een leuke doe-het-zelf klus. Vooral ook omdat u snel resultaat ziet.

Steenstrips van natuursteen schoonmaken

In principe kunt u steenstrips van natuursteen op dezelfde manier onderhouden als elke andere soort natuursteenproducten. Met de juiste middelen kunt u jarenlang van uw steenstrips genieten. Heeft u buiten natuursteenstrips geplaatst? Voorkom met de flexibele tegellijm breuk of loslaten van de steenstrips. En wat betreft het schoonmaken: voor marmer natuursteenstrips gebruikt u beter geen zuurreinigers. Dat kan wel bij granieten steenstrips. Hiervoor kunt u gerust een allesreiniger gebruiken.

Stabigo natuursteenstrips bij u thuis

Stabigo heeft een ruim assortiment steenstrips van natuursteen voor buiten en binnen. Houdt u van een strakke uitstraling of juist van ruw en ongepolijst? Wij hebben steenstrips naar ieders smaak. Onze producten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Wilt u meer informatie over onze natuursteen steenstrips, of heeft u behoefte aan meer informatie over de andere Stabigo producten? Uiteraard kunt u bellen of mailen naar de specialisten van Stabigo via 0472067800 en info@stabigo.com. Wij voorzien u graag van meer informatie over de steenstrips natuursteen en de andere Stabigo producten.