3D Wandpanelen

3D wandpanelen van Stabigo, stijlvol en modern

De laatste jaren zien we dat traditionele wandbekleding plaats maakt voor 3D wandpanelen. Daar waar we eerst vaak behang, verf of stucwerk op de muur zagen, komen er nu steeds meer 3D opties bij, waaronder de 3D wandpanelen van Stabigo. Stabigo is dé aanbieder van 3D wandpanelen in de Benelux.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Soorten 3D wandpanelen

We hebben diverse vormen en materialen 3D wandpanelen in ons assortiment. Zo zijn er 3D strips gemaakt van hout en van steen. Daarnaast zijn er verschillende vormen/structuren verkrijgbaar. Denk aan micro mosaic, waarbij mooi afgewerkte steentjes op panelen zijn bevestigd. Verder in ons assortiment 3D wandpanelen:

  • Rond mozaïek
  • Vierkant mozaïek
  • Horizontaal- en verticale strips

Er is ook een visgraat structuur wandpaneel. Op de Stabigo-website deze website vindt u het hele assortiment. Heeft u een vraag over de 3D wandpanelen, of over de beschikbaarheid van een uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op.

3D wandpanelen in welke ruimte?

3D wandpanelen zijn in principe geschikt voor iedere ruimte. Wilt u in de badkamers 3D wandpanelen plaatsen? Kies dan wel voor materiaal dat tegen de vocht kan. Houtstrips kunt u in de meeste gevallen niet in de douche plaatsen. De rest van de badkamer kan wel worden voorzien van 3D wandpanelen, zowel van hout als steen.

Duurzame en natuurlijke uitstraling voor woning of kantoor

Door 3D wandpanelen van hout of steen op een muur te bevestigen creëert u een natuurlijke sfeer in de ruimte. U kunt de gehele ruimte voorzien van de 3D wandpanelen, maar door het gedeeltelijke bekleden van de wanden met de 3D wandpanelen ontstaat er vaak een verrassend effect. Het is zeker het proberen waard.

Eenvoudig plaatsen van 3D wandpanelen

Het plaatsen van een 3D wandpaneel is erg makkelijk. Met een goed kit en een beetje geduld bereikt u een geweldig eindresultaat. Houd er echter wel rekening mee dat 3D wandpanelen, die met kit direct op de kale muur zijn gemonteerd later lastig te verwijderen zijn.In veel gevallen is het daarom verstandig om de 3D panelen eerst op een houten plaat (zoals bijvoorbeeld een spaanplaat) te monteren om vervolgens de houten plaat inclusief de wandpanelen aan de wand te bevestigen.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u een vraag over de 3D wandpanelen van Stabigo? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar: 0472067800 of te mailen naar: info@stabigo.com. Wij vertellen u graag meer over onze 3D wandpanelen.