Wandpanelen

De prachtige wandpanelen van Stabigo

Wilt u uw woonkamer, badkamer, keuken of kantoorruimte verrijken met prachtige wandpanelen? Bekijk de uitgebreide en bijzondere collectie van Stabigo wandpanelen. Stabigo is een prachtig merk met unieke vloer- en wandbekleding van de beste kwaliteit. Stabigo producten zijn te herkennen aan hun natuurlijke en stijlvolle uitstraling en staan bekend om hun duurzame afkomst. Bent u benieuwd geworden naar het assortiment? Neem dan contact met ons op!

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Wandpanelen met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling

Zoals gezegd staan de producten van Stabigo bekend om hun natuurlijke en stijlvolle uitstraling. Dit geldt ook voor de unieke wandpanelen van het merk. Ze zijn gemaakt van natuursteen of hout en hebben daarom van nature een rustgevende en serene uitstraling. Door de wandpanelen te plaatsen in uw keuken, badkamer, woonkamer, hal of kantoorruimte, wordt er een chique, rustieke doch moderne sfeer gecreëerd in uw ruimte.

De mogelijkheden op het gebied van wandpanelen

In de ruime collectie van Stabigo wandpanelen is er voor vrijwel ieder interieur een passend design te vinden. De wandpanelen worden gevormd uit meerdere losse houtblokken of natuurstenen die samen een prachtig geheel vormen. De blokken en stenen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren, mate van ruwheid en samenstellingen. Doordat het hout en de stenen hun natuurlijke vorm hebben behouden en ze verschillen afmeting en vorm, ontstaat er een speels en natuurlijk effect.

De producten van Stabigo

De producten van Stabigo staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u het volgende verwachten:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze ruime assortiment met wandpanelen voor de keuken, badkamer, woonkamer of kantoorruimte? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Wenst u prachtige Stabigo wandpanelen aan te schaffen voor uw badkamer, keuken, hal of andere ruimte in uw huis of pand? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de andere producten van Stabigo? Uiteraard kunt u voor vragen telefonisch of per mail contact opnemen via respectievelijk 0472067800 en info@stabigo.com. Wij hopen u dan verder te helpen met meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van Stabigo wandpanelen.