Wandpaneel hout

Een prachtig wandpaneel van hout van Stabigo

Zoekt u een uniek decoratief wandpaneel van hout? Ga dan langs bij een van de vele Stabigo dealers in Nederland en bekijk het ruime assortiment met Stabigo wandpanelen. Stabigo is een merk met kwaliteits vloer- en wandbekleding. Het merk staat bekend om het gebruik van natuurlijke producten met een duurzame afkomst. Wilt u ook een Stabigo wandpaneel van hout aanschaffen? Neem voor meer informatie contact op met de Stabigo specialisten.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Wandpanelen met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling

Wat is een wandpaneel precies? Een Stabigo wandpaneel wordt aangebracht op de wanden van uw badkamer, keuken, woonkamer of kantoor. Het wandpaneel is voorzien van prachtige materialen zoals hout en steen. Stabigo heeft bijvoorbeeld een ruime collectie met wandpanelen die zijn voorzien van houten elementen zoals boomschijven. Hout is een echt natuurproduct dat van zichzelf een warme en rustgevende uitstraling heeft. Een wandpaneel van hout zorgt daarom in vrijwel iedere ruimte voor een serene en natuurlijke sfeer.

De mogelijkheden op het gebied van wandpanelen

Natuurproducten staan prachtig in vrijwel ieder interieur. Dit geldt ook voor een wandpaneel van hout. Een houten wandpaneel sluit naadloos aan in een landelijke woonkamer, maar geeft ook veel sfeer in een industrieel ingericht kantoor. De ruime collectie omvat houten wandpanelen in verschillende vormen, kleuren en afmetingen. De boomschijven zijn op speelse wijze op het paneel aangebracht en door de verschillen in kleur en vorm is ieder paneel uniek. Op de manier creëert u in iedere ruimte een chique maar ook speels en natuurlijk effect.

De producten van Stabigo

De producten van Stabigo staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u het volgende verwachten:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over een specifiek wandpaneel van hout? Neem dan contact met ons op.

Bezoek een Stabigo dealer in de buurt

Wenst u uw keuken, wc, woonkamer, kantoor of hal te verrijken met een Stabigo wandpaneel van hout? Of wilt u meer te weten komen over de andere Stabigo producten? Uiteraard kunt u voor vragen telefonisch of per mail contact opnemen via 0472067800 en info@stabigo.com. U ontvangt van ons dan meer informatie over een Stabigo wandpaneel van hout.