Tegels muur

Tegels op de muur van Stabigo

Bent u op zoek naar unieke tegels voor op de muur in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of kantoor? Groothandel Stabigo is specialist op het gebied van vloer- en wandbekleding. De vloer- en wandbekleding, zoals voor de muur, is van een uitstekende kwaliteit. Het staat prachtig in vrijwel iedere ruimte. Denk aan de woonkamer, slaapkamer, badkamer of hal. Bent u benieuwd geworden naar de bijzondere tegels van Stabigo? Lees dan snel meer over dit bijzondere product.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Panelen met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling

Om de hoogwaardige kwaliteit van hun producten in stand te houden, wordt bij de totstandkoming van de producten gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en steen. Tegels gaat door de uitstekende kwaliteit jarenlang mee. De stenen elementen worden met veel zorg op een paneel aangebracht. Vervolgens kunt u het paneel met stenen aan de gewenste muur bevestigen. U maakt zo van uw slaapkamer, woonkamer, hal of kantoorruimte in een handomdraai een rustgevende en stijlvolle plek.

Stenen voor de wand in het Stabigo assortiment

Stabigo heeft een ruim assortiment met verschillende designs stenen. U kunt variëren in kleur, maat en structuur. Door het uitgebreide aanbod is er voor vrijwel ieder interieur een passend tegeldesign te vinden. Tegels staan bijvoorbeeld prachtig in een woning met een landelijk interieur, maar zijn ook een echte blikvanger in een kantoor met een industriële uitstraling. Heeft u moeite met het kiezen van een type tegels dat past bij uw stijl? Laat u dan adviseren door de kundige Stabigo-medewerkers.

Producten van Stabigo

Stabigo heeft de kwaliteit van haar producten hoog in het vaandel. Tevens bieden zij het volgende:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze unieke tegels voor de muur? Neem dan direct contact met ons op.

Bezoek een Stabigo dealer in de buurt

Wenst u ook bijzondere tegels voor uw muur aanschaffen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de andere producten in het Stabigo assortiment? U kunt uw vraag stellen aan de Stabigo specialisten via 0472067800 of info@stabigo.com. Laat ons weten wat uw wensen zijn op het gebied van Stabigo tegels op de muur.