Tegels keuken

Tegels voor in de keuken van Stabigo

Zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt voor prachtige tegels voor in de keuken? Breng dan een bezoek aan de Stabigo dealer bij u in de buurt. Hier vindt u de Stabigo collectie met tegels voor aan de muur. Stabigo is een groothandel die gespecialiseerd is in vloer- en wandbekleding. De producten kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit en natuurlijke uitstraling. De Stabigo steenstrips, panelen, mozaïek tegels en plakhout worden geleverd aan Stabigo dealers in heel Nederland. Wilt u meer weten over bijzondere tegels voor de keuken? Laat u dan informeren bij de Stabigo dealer of neem contact met ons op.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Panelen met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling

Stabigo kan de kwaliteit van haar producten waarborgen door gebruik te maken van natuurlijke materialen als steen en hout. Natuursteen en hout hebben een lange levensduur en een tijdloze uitstraling. Om de tegel muurdecoratie te realiseren, wordt een stevig paneel voorzien van stenen elementen. De panelen kunnen vervolgens op de wanden in uw keuken worden bevestigd. Op deze manier maakt u van uw hal, tuin, slaapkamer of kantoorruimte direct een stijlvolle en rustgevende plaats.

Tegels voor de wand in het Stabigo assortiment

Het Stabigo assortiment met tegels is zeer uitgebreid. U kunt bijvoorbeeld variëren in kleur, maat en structuur. Tegels vormen een sfeervolle blikvanger in vrijwel iedere keuken. Denk aan een landelijk ingerichte keuken of een keuken met een strakke en moderne uitstraling. Wilt u hulp bij het uitkiezen van tegels die passen bij uw interieur? Benader dan de Stabigo specialisten voor advies op maat.

De producten van Stabigo

Stabigo heeft de kwaliteit van haar producten hoog in het vaandel. Tevens bieden zij het volgende:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze unieke tegels voor in de keuken? Neem dan direct contact met ons op.

Contact met Stabigo

Wilt u direct het Stabigo tegels voor in uw keuken bestellen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over hoe u de panelen het beste kunt bevestigen? Vragen kunt u stellen via 0472067800 of info@stabigo.com. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn op het gebied van tegels voor in de keuken.