Steenstrips

Steenstrips: creëer een geheel nieuwe sfeer

Werk uw wanden af met Stabigo steenstrips en creëer een geheel nieuwe sfeer in uw huis of uw bedrijf. U bestelt ze zeer eenvoudig bij uw Stabigo dealer. Steenstrips zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Bij ons vindt u natuurgetrouwe reproducties van baksteen, rotsblokken, gewelven en natuursteen. Aan u de keuze welke steenstrips het beste bij uw woning of kantoor passen.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Waarom kiezen voor steenstrips?

Nog nooit was het aanbrengen van muurbekleding zo eenvoudig. Met steenstrips is dat zelfs een een leuk klusje voor de doe-het-zelver. Met steenstrips voorziet u grote oppervlakken in de vertrekken van uw woning of kantoor in een relatief korte tijd van een volledig nieuw uiterlijk. Daarom kiezen steeds meer mensen en bedrijven voor steenstrips. Ze zijn heel veelzijdig toe te passen in zowel een klassieke, moderne als een landelijke omgeving. Voor elk wat wils dus.

Voordelige steenstrips van hoge kwaliteit

Wilt u uw woning of kantoor met behulp van steenstrips ook voorzien van een fraaie uitstraling? Dan weet u zeker dat u met de steenstrips van Stabigo een voordelige keuze maakt voor een goede kwaliteit. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar natuursteen strips of grove bakstenen muurstrips? Wij hebben een uitgebreid assortiment steenstrips. De prijs is aantrekkelijk, maar de goede kwaliteit bij ons altijd voorop! Twijfelt u nog over welk type strips u wilt aanschaffen? Bestel dan een aantal gratis samples. Dan kunt u thuis op uw gemak de verschillende strips vergelijken en weet u uiteindelijk zeker dat u de juiste aankoop doet!

Aanbrengen van steenstrips

Het aanbrengen van steenstrips is niet moeilijk. Steenstrips zijn er in verschillende afmetingen en diktes. Wat ze gemeen hebben is dat ze maar zijn allemaal licht van gewicht zijn. En dat maakt ze makkelijk te verwerken. U kunt ze ook op bijna elke ondergrond gebruiken. Dat maakt het aanbrengen van steenstrips tot een leuke doe-het-zelf klus. Vooral ook omdat u snel resultaat ziet. U ziet uw wanden in snel tempo veranderen.

Informatie van de Stabigo specialisten

Stabigo heeft een ruim en uiteenlopend assortiment steenstrips voor buiten en binnen. Of u nu van een strakke uitstraling houdt, of juist van ruw en ongepolijst; wij hebben steenstrips naar ieders smaak. Onze producten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Wilt u meer informatie over onze steenstrips, of heeft u behoefte aan meer informatie over de andere Stabigo producten? Uiteraard kunt u bellen of mailen naar de specialisten van Stabigo via 0472067800 en info@stabigo.com. Wij voorzien u graag van meer informatie over de Stabigo steenstrips en de andere Stabigo producten.