Steenstrips woonkamer

Steenstrips woonkamer: moderne variant van een klassiek

Kent u ze nog uit de jaren ‘70? De steenstrips met een buitenmuur uiterlijk die in veel woonkamers de buitenmuur naar binnen haalde. Het was destijds een eenvoudige en voordelige wandbekleding die zeer sfeerbepalend was. Het goede nieuws is: het zijn nog steeds grote sfeerbepalers. Nog beter nieuws is dat de aloude steenstrips weer helemaal terug zijn, maar dan nu in vele hippe en moderne dessins. U creëert er in een handomdraai een fraaie ‘retrolook’ mee. Maar net zo makkelijk geeft u uw woonkamer een uiterst modern uiterlijk met steenstrips in in bijvoorbeeld ‘ betonlook’. Steenstrips zijn er in zeer veel kleuren, soorten, maten en toepassingsmogelijkheden.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Woonkamer steenstrips, van alle tijden

Steenstrips zijn nu eigenlijk tijdloos. De bruine tinten van jaren geleden hebben plaatsgemaakt voor moderne kleuren en dessins. Ze zijn eenvoudig toe te passen in elk interieur, of dat nu klassiek, modern of industrieel is. Met de juiste keuze van kleur en dessin misstaan steenstrips anno nu in geen enkele woonkamer.

Montage van steenstrips in de woonkamer

Steenstrips zijn zeer eenvoudig te monteren. U hoeft niet bang te zijn dat u uw hele woonkamer ervoor moet verbouwen. De montage van steenstrips vraagt slechts weinig voorbereiding en rommel tijdens de montage. Oude verflagen of behang hoeft u niet te verwijderen. Dat schiet al lekker op. En als u dan weet dat u de wanden in uw woonkamer snel voorziet van grote panelen steenstrips, weet u zeker dat de klus vlot geklaard is. Zo voorziet u uw woonkamer vlotjes van een compleet nieuw uiterlijk.

Steenstrips voor elke woonkamer

Een woonkamer met wanden die bekleed zijn met decoratieve steenstrips geeft een luxe, moderne en exclusieve sfeer aan deze belangrijkste ruimte in uw huis. Maar waarom zou u uw woning niet in zijn geheel voorzien van steenstrips? Ze zijn ook ideaal te monteren in andere ruimtes, zoals de badkamer, het toilet of de keuken. Door de vele kleuren en dessins kunt u elke ruimte een ander aanzien geven en toch eenheid in uw interieur aanbrengen. Voor tips en adviezen over de vele toepassingsmogelijkheden verwijzen we u graag naar de Stabigo-adviseurs. Met hun productkennis adviseren ze u graag in uw keuze voor decoratieve steenstrips.

Stabigo steenstrips van hoge kwaliteit

Wilt u uw woonkamer een moderne uitstraling geven? Weet dan dat u met de Stabigo steenstrips een voordelige keuze maakt uit een zeer uitgebreid assortiment tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Heeft u moeite met kiezen? Bestel dan een aantal gratis samples. Zo kunt u thuis in de woonkamer op uw gemak de steenstrips met elkaar vergelijken en weet u uiteindelijk zeker dat u de juiste aankoop doet!

Neem contact op met Stabigo

Stabigo heeft een ruim assortiment steenstrips voor uw woonkamer. Onze producten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Wilt u meer informatie over onze steenstrips, of wilt u meer informatie over de andere Stabigo producten? Uiteraard kunt u ook bellen of mailen naar de specialisten van Stabigo via 0472067800 en info@stabigo.com. Steenstrips voor u woonkamer bestelt u eenvoudig bij Stabigo.