Steenstrips wit

Steenstrips wit voor een moderne exclusieve uitstraling

De wanden in uw woning of kantoor zijn bepalend voor de sfeer en de uitstraling in uw pand, ongeacht de inrichting. Met de juiste wandbekleding maakt een ruimte mooier en kunt de sfeer aanpassen naar uw wensen. Steenstrips geven u de mogelijkheid om wanden en muren op een decoratieve manier te bekleden. Steenstrips zijn tegenwoordig verkrijgbaar in zeer veel kleuren, soorten, maten en toepassingsmogelijkheden. Steenstrips wit worden veel aangebracht in ruimten, zoals keukens, toiletten en badkamers. En ze passen uitstekend in kamer waar u lekker veel licht wilt hebben.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Witte steenstrips, voor een moderne ‘look’

Steenstrips waren in de jaren ‘70 heel populair. Met buitenmuur steenstrips haalde je eenvoudig buiten naar binnen. Maar omdat er tegenwoordig modernere varianten op de markt zijn, neemt het gebruik van steenstrips weer snel toe. Zeker omdat de kleuren en dessins zeer modern zijn. Steenstrips wit zijn dan ook populair bij mensen die graag een moderne en lichte uitstraling aan hun woning kantoor willen geven.

Montage steenstrips wit

Steenstrips wit zijn zeer eenvoudig te monteren. Er is weinig voorbereiding voor nodig. U kunt ze over oude verf- en behanglagen aanbrengen. Bovendien voorziet u grote oppervlakken in de vertrekken van uw woning of kantoor in een relatief korte tijd van een volledig nieuw uiterlijk. U geeft in no-time een ruimte in huis een geheel nieuw uiterlijk. Uit het ruime aanbod van Stabigo worden witte steenstrips zeer veel gekozen.

Steenstrips wit

Een wand met decoratieve steenstrips geeft een luxe, moderne en exclusieve sfeer aan een ruimte. Witte steenstrips worden veel toegepast als wandbekleding van bijvoorbeeld een badkamer, toiletruimte of keuken. De steenstrips passen perfect in elkaar, waardoor het lijkt alsof het hele oppervlak betegeld is met witte tegels, tegeltjes of mozaïek. Andere redenen om te kiezen voor steenstrips wit is de neutrale kleur. Bovendien is wit ook nog in veel nuances verkrijgbaar en kunt u hiermee volop variëren.

Witte steenstrips van hoge kwaliteit

Wilt u uw badkamer, keuken of andere ruimte in uw woning een hippe uitstraling geven met steenstrips wit? Weet dan dat u met de Stabigo steenstrips een voordelige keuze maakt uit een zeer uitgebreid assortiment tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Twijfelt u over welke witte steenstrips u wilt aanschaffen? Bestel dan een aantal gratis samples. Dan kunt u thuis op uw gemak de verschillende nuances wit met elkaar vergelijken en weet u uiteindelijk zeker dat u de juiste aankoop doet!

Bestel bij Stabigo

Stabigo heeft een ruim assortiment steenstrips wit. Onze producten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Wilt u meer informatie over onze steenstrips, of wilt u meer informatie over de andere Stabigo producten? Uiteraard kunt u bellen of mailen naar de specialisten van Stabigo via 0472067800en info@stabigo.com. Steenstrips in wit of wittinten? Stabigo heeft ze gegarandeerd voor u!