Steenstrips muur

Steenstrips op de muur, ze zijn weer terug!

Geef uw woning of kantoor een moderne uitstraling met Stabigo steenstrips. U brengt ze eenvoudig aan op elke muur. Wist u dat deze populaire wandbekleding uit de jaren zeventig weer helemaal terug is? Schrootjes en steenstrips hebben het ouderwetse stempel van zich afgeschud. Dat maakt de weg vrij om de muren in uw woning of kantoor een hippe uitstraling te geven door er steenstrips op aan te brengen. Ideaal voor als u een nieuwbouwwoning of modern kantoorpand heeft. U kunt elke ruimte een retro karakter geven met steenstrips met een baksteenstructuur! Andersom is uiteraard ook heel goed mogelijk. Als u in een oud huis woont of in een ouder kantoor werkt, kunt u elke muur een moderne look met de moderne Stabigo steenstrips met natuursteen of een ‘betonlook’. Wat u ook kiest, zo bent u altijd bij de tijd!

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Heel veel steenstrips voor heel veel mogelijkheden

Omdat steenstrips vandaag de dag zo populair zijn, is het aanbod steenstrips uiteraard ook stevig toegenomen. Steenstrips voor op de muur zijn nu weer in uiteenlopende ontwerpen te koop. Voor welke muur in welke ruimte dan ook. Voor elke muur vindt u makkelijk de moderne Stabigo steenstrips! En omdat ze heel goed met elkaar te combineren zijn, kunt u ook overwegen om in uw woning of kantoor elke muur te voorzien van een ander dessin Stabigo steenstrips. Dat geeft altijd een verrassend resultaat. De specialisten van Stabigo kunnen u hierover uitgebreid adviseren.

Moderne kleuren steenstrips voor uw moderne muur

Bent u bang dat steenstrips op uw muur oubollig zullen ogen? Wees gerust: er is een groot verschil tussen de steenstrips van vroeger en de moderne steenstrips van nu: de kleuren zijn helemaal van deze tijd. De bruintinten uit de jaren ‘70 zijn vervangen door de frisse en moderne kleuren van de tijd van nu. Ongeacht het bouwjaar van uw woning of kantoor. Voor elke muur in elk huis of kantoor zijn de perfecte decoratieve steenstrips verkrijgbaar. U kunt kiezen uit de meest uiteenlopende authentieke dessins en kleuren. De adviseurs van Stabio helpen u graag in uw keuze voor muur steenstrips.

Aan de slag met steenstrips van Stabigo

Het moderniseren van uw muren met Stabigo steenstrips is eenvoudiger dan u denkt. Als u een beetje handig bent, monteert u ze zonder makkelijk aan op elke muur. U plaatst de steenstrips rechtstreeks op de muur. Oude verf- en behanglagen hoeft u hiervoor niet eerst te verwijderen. Omdat er weinig voorbereiding vergt en omdat ze makkelijk te monteren zijn, ziet u snel resultaat van uw werk. U voorziet grote oppervlakken van uw muur tegelijkertijd van een volledig nieuw aanzien.

Advies van Stabigo

Voor elke muur is een ruim en uiteenlopend assortiment Stabigo steenstrips. Ze zijn niet duur en u heeft ze snel in huis. Meer weten over de muur steenstrips van Stabigo? Uiteraard kunt u bellen of mailen naar de specialisten van Stabigo via 0472067800 en info@stabigo.com. Steenstrips voor uw muur? Stabigo heeft ze gegarandeerd voor u!