Steenstrips keuken

Terug van weggeweest: steenstrips in de keuken

Is uw keuken aan een decoratieve make-over toe? Heeft u dan al eens gedacht aan het aanbrengen van de steenstrips? De populaire wandbekleding uit de jaren zeventig is namelijk weer helemaal in. Schrootjes en steenstrips zijn terug van weggeweest en hebben het ouderwetse stempel van zich afgeschud. Woont u in een nieuwbouwwoning, en wilt u uw keuken of een andere kamer in uw huis een retro karakter geven? Het is snel geregeld met steenstrips met baksteenstructuur! Andersom kan natuurlijk ook. Woont u in een oud huis en wilt uw keuken een moderne look geven? Neem dan de moderne Stabigo steenstrips met natuursteen of een ‘betonlook’.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Ruim assortiment steenstrips voor de keuken

Door de toenemende populariteit van steenstrips is vanzelfsprekend ook het assortiment flink uitgebreid. Steenstrips zijn op dit moment weer in de meest uiteenlopende dessins verkrijgbaar. Dus voor elke keuken, modern of klassiek, zijn er altijd Stabigo steenstrips te vinden. En omdat ze heel goed met elkaar te combineren zijn, kunt ook overwegen om in uw keuken te variëren met verschillende dessins steenstrips.

Kies uw kleur steenstrips voor de keuken

Er is een groot verschil tussen de steenstrips van vroeger en de steenstrips van nu. De kleuren! De bruintinten uit de jaren ‘70 hebben plaatsgemaakt voor de frisse en moderne kleuren van nu. Ongeacht het bouwjaar van uw woning of kantoor en de inrichting hiervan, voor elke type huis of kantoor zijn de perfecte decoratieve steenstrips verkrijgbaar. Ze zijn er tegenwoordig in authentieke dessins en kleuren. En door de structuur blijft het karakter van de steenstrips overeind. De adviseurs van Stabio helpen u graag in uw keuze voor steenstrips in uw keuken.

Aan de slag met steenstrips van Stabigo

Wil u uw keuken een andere uitstraling geven met Stabigo steenstrips? Weet dan dat u ze zelf eenvoudig kunt monteren. Als u een beetje een doe-het-zelver bent, brengt u ze zonder enige moeite zelf aan op elke wand. De panelen kunt u rechtstreeks op de wand plaatsen. Zelfs oude verf- en behang lagen hoeven niet eerst verwijderd te worden. Omdat er weinig voorbereiding voor nodig is, en omdat het vaak om grotere delen steenstrips gaat, ziet u snel resultaat. Met steenstrips voorziet u grote oppervlakken in uw keuken in een relatief korte tijd van een volledig nieuw uiterlijk.

Neem contact op met Stabigo

Voor elke keuken heeft Stabigo een ruim en uiteenlopend assortiment steenstrips. Ze zijn aantrekkelijk geprijsd en worden snel geleverd. Voor meer informatie over keuken steenstrips, of meer informatie over de andere Stabigo producten. Uiteraard kunt u ook bellen of mailen naar de specialisten van Stabigo via 0472067800 en info@stabigo.com. Steenstrips voor uw keuken? Stabigo heeft ze voor u!