Steenstrips grijs

Steenstrips grijs, voor een moderne exclusieve sfeer

De wand van een ruimte is het visitekaartje van uw woning of kantoor. De juiste wandbekleding maakt een ruimte niet alleen mooier, maar is vooral ook sfeerbepalend. Steenstrips zijn ideaal voor het op een decoratieve manier bekleden van wanden. Steenstrips zijn er in vele kleuren, soorten, maten en toepassingsmogelijkheden. Steenstrips grijs zijn zeer geschikt voor het bekleden van wanden in bijvoorbeeld uw keuken, toilet of badkamer.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waarom kiezen voor buitengevel steenstrips?

Steenstrips op uw buitengevel aanbrengen is eenvoudig om te doen. De steenstrips zijn licht van gewicht en zeer dun, zodat u weinig ruimteverlies heeft. Het monteren van steenstrips is zelfs een een leuk klusje voor de doe-het-zelver. Met steenstrips voorziet u de buitengevels rond uw woning of kantoor in een handomdraai van een geheel nieuw uiterlijk. Steenstrips op de buitengevels groeien daarom ook zeer snel in populariteit. Vooral ook omdat u uw tuin of andere buitenruimtes een extra landelijk tintje kunt geven.

Hoge kwaliteit steenstrips voor buitengevels

Steenstrips op buitengevels geven u huis of kantoor van buiten een compleet nieuw uiterlijk in elke gewenste stijl. Zeker als u kiest voor Stabigo steenstrips voor de buitengevel. Stabigo staat op het gebied van steenstrip voor hoge kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. Wilt u uw buitengevel bijvoorbeeld voorzien van een granieten of marmeren uiterlijk? Of kiest u juist liever voor een ‘houtlook’? Heeft u nog geen idee welke stijl goed bij u past? Bestel dan een gerust een aantal gratis samples. Dan kunt u thuis rustig vergelijken om zo gegarandeerd tot een passende keuze te komen.

Steenstrips op buitengevel aanbrengen

Steenstrips op een buitengevel aanbrengen is niet moeilijk. Ze zijn er in verschillende afmetingen en diktes, maar ze zijn altijd zeer goed te hanteren. En ondanks hun robuuste uiterlijk, zijn ze licht van gewicht. Dat maakt dat makkelijk te verwerken zijn. Ze zijn daarnaast aan te brengen op vrijwel elke ondergrond. En het leuke van het werken met steenstrips is dat u zeer snel resultaat ziet. U ziet uw buitengevels in snel tempo verfraaien.

Meer informatie over ons assortiment

Stabigo heeft een ruim en uiteenlopend assortiment steenstrips voor uw buitengevel. Of u nu van een strakke uitstraling houdt, of juist van ruw en ongepolijst; wij hebben steenstrips naar ieders smaak. Bel of mail gerust met de steenstripspecialisten van Stabigo via 0472067800 en info@stabigo.com. Met Stabigo steenstrips voor uw buitengevel kiest u voor kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.