Natuursteenstrips

Natuursteenstrips voor elke sfeer binnen en buiten

Bent u al bekend met natuursteenstrips? Ze zijn in combinatie met een klassieke, moderne of landelijke inrichting van uw pand zeer goed toe te passen. De robuuste look die de natuursteenstrips creëren, geven uw woning of kantoor een fijne sfeer met een natuurlijk karakter. Natuursteenstrips kunt u in de woonkamer, slaapkamer, badkamer, maar ook gewoon buiten in de tuin, gebruiken. Er is een zeer ruime keuze aan Stabigo natuursteenstrips.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Kies uw eigen stijl natuursteenstrips

Natuursteenstrips zijn er in verschillende materialen. De kleuren zijn heel divers, van licht tot donker en zelfs met houtstructuur. Ook zijn er natuursteenstrips van marmer en graniet. Sommige natuursteenstrips zijn geschikt voor binnen én buiten. Door de natuursteenstrips zowel binnen als buiten te gebruiken kunt u de buitengevel van uw pand een verlengstuk maken van uw interieur. Zo creëert u eenheid tussen huis en tuin.

Natuursteenstrips plaatsen

Het verwerken van natuursteenstrips is betrekkelijk eenvoudig. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en diktes, maar zijn allemaal licht van gewicht en dus makkelijk te verwerken. Ze zijn ook op bijna elke ondergrond gebruiken. Dat maakt het tot een leuke doe-het-zelf klus. Vooral ook omdat u snel resultaat ziet.

Natuursteenstrips schoonmaken

In principe kunt u natuursteenstrips op dezelfde manier onderhouden als elke andere soort natuursteenproducten. Met de juiste middelen kunt u jarenlang van uw steenstrips genieten. Heeft u buiten natuursteenstrips geplaatst? Voorkom met de flexibele tegellijm breuk of loslaten van de steenstrips. En wat betreft het schoonmaken: voor marmer natuursteenstrips gebruikt u beter geen zuurreinigers. Dat kan wel bij granieten steenstrips. Hiervoor kunt u gerust een allesreiniger gebruiken.

Stabigo natuursteenstrips bestellen

Stabigo heeft een ruim assortiment natuursteenstrips voor buiten en binnen. Of u nu van een strakke uitstraling houdt, of juist van ruw en ongepolijst; wij hebben steenstrips naar ieders smaak. Onze producten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Wilt u meer informatie over onze natuursteenstrips? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de andere Stabigo producten? Uiteraard kunt u bellen of mailen naar de specialisten van Stabigo via 0472067800 en info@stabigo.com. Wij voorzien u graag van meer informatie over de Stabigo natuursteenstrips en de andere Stabigo producten.