Muur steenstrips

Muur steenstrips zijn terug van weggeweest

Geef uw woning of kantoor een moderne uitstraling met Stabigo muur steenstrips. Deze populaire muurbekleding uit de jaren zeventig is weer helemaal hip. Schrootjes en steenstrips hebben het ouderwetse stempel van zich afgeschud. Dat is ideaal voor als u een nieuwbouwwoning of modern kantoorpand heeft. Geef met muur steenstrips met een baksteenstructuur elke ruimte een retro karakter! Of geef uw oude woning of kantoor juist een moderne ‘look’ met de moderne Stabigo muur steenstrips met natuursteen of een ‘betonlook’. Wat u ook kiest, u bent met muur steenstrips altijd bij de tijd!

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Muur steenstrips bieden veel mogelijkheden

Het aanbod muur steenstrips is vandaag de dag fors toegenomen, doordat ze weer helemaal terug van weggeweest zijn. Ze zijn in de meest uiteenlopende ontwerpen verkrijgbaar. Voor elke muur vindt u makkelijk de moderne Stabigo steenstrips. En omdat ze goed met elkaar te combineren zijn, kunt u ook overwegen elke muur in een ruimte te voorzien van een ander dessin Stabigo muur steenstrips. Dat geeft altijd een verrassend resultaat. De specialisten van Stabigo adviseren u hier graag over.

Muur steenstrips voor uw moderne muren

Denkt u dat muur steenstrips toch nog ouderwets zijn? Dat is zeker niet het geval. Er is een groot verschil tussen de steenstrips van vroeger en die van nu: de kleuren van de muur steenstrips zijn helemaal van deze tijd met moderne en frisse kleuren. Er is een ruime keuze authentieke dessins en kleuren. De adviseurs van Stabigo helpen u graag in uw keuze voor muur steenstrips.

Aan de slag met steenstrips van Stabigo

De montage van muur steenstrips is niet moeilijk. Ze passen op elke muur. U monteert de muur steenstrips rechtstreeks op de wand; oude verf- en/of behanglagen hoeft u niet eerst te verwijderen. Door de weinige voorbereiding en de eenvoudige montage, ziet u snel resultaat van uw werk. U voorziet grote oppervlakken van uw muur tegelijkertijd van een volledig nieuwe ‘look’.

Contact met ons

Stabigo muur steenstrips zijn niet duur en u heeft ze snel in huis. Meer weten over de muur steenstrips van Stabigo? Uiteraard kunt u bellen of mailen naar de specialisten van Stabigo via 0472067800 en info@stabigo.com. Muur steenstrips van Stabigo koopt u eenvoudig bij uw Stabigo dealer.