Mozaiek wandpanelen

De unieke mozaïek wandpanelen van Stabigo

Wilt u uw woning of kantoorpand verrijken met prachtige mozaïek wandpanelen? Bezoek dan een Stabigo dealer bij u in de buurt! Stabigo is een groothandel in vloer- en wandbekleding van een uitstekende kwaliteit. De wandpanelen en vloerbekleding die zij in winkels door heel Nederland verkopen, wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurproducten zoals steen en hout. Tevens hebben zij een zeer lange levensduur. Heeft u interesse in de prachtige Stabigo mozaïek wanden? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mooie producten? Ga dan langs bij de Stabigo dealer en kies wandpanelen die bij u passen.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Wandbekleding met een natuurlijke en karaktervolle uitstraling

Stabigo staat bekend om haar producten van natuurlijke oorsprong. Voor de totstandkoming van de mozaïek wandpanelen worden echte natuurproducten gebruikt. Een stevig paneel, houtschijven en mooie stenen vormen de basis voor een prachtig mozaïek. De natuurproducten die wij gebruiken voor onze designs, hebben nog steeds hun natuurlijke structuur en vorm. De Stabigo mozaïek wandpanelen zijn dan ook nooit exact hetzelfde. Daarom maken deze mozaïek wanden van iedere woonkamer, badkamer, wc of kantoorruimte een unieke en stijlvolle plek.

De mogelijkheden op het gebied van wandbekleding

Bij de Stabigo dealer bij u in de buurt vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende soorten mozaïek wanden. In vrijwel ieder interieur staan deze unieke wandpanelen prachtig. Of u nu een prachtig landelijk ingerichte boerderij heeft of een kantoor heeft met een strakke en moderne stijl, de mozaïek wandpanelen vormen een echte blikvanger in uw ruimte. Wanneer u langsgaat bij de Stabigo dealer heeft u de keuze uit verschillende maten, materialen, kleuren en samenstellingen. Laat u bij uw keuze adviseren door de specialisten van de Stabigo dealer.

De producten van Stabigo

De producten van Stabigo staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u het volgende verwachten:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Wilt u meer te weten komen over onze prachtige mozaïek wanden? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Neem contact op met Stabigo voor meer informatie

Wilt u de prachtige Stabigo mozaiek wanden aanschaffen voor uw woning of kantoor? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Uiteraard kunt u vragen stellen aan de Stabigo specialisten via 0472067800 of e-mailadres info@stabigo.com. Wij beantwoorden dan graag uw vragen aangaande onze mozaïek wandpanelen.