Mozaïek tegels

De mooiste mozaïek tegels van Stabigo

Wilt u uw woning of kantoor verrijken met prachtige mozaïek tegels? Bezoek dan de Stabigo dealer bij u in de buurt. Stabigo is een groothandel in vloer- en wandbekleding. De producten van Stabigo worden door heel Nederland verkocht door Stabigo dealers. Ook de prachtige Stabigo mozaïek tegels vindt u hier. De producten van Stabigo kenmerken zich door hun lange levensduur en natuurlijke, stijlvolle uitstraling. Dit komt door het gebruik van natuurproducten als steen en hout. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van mozaïek tegels? Kom dan langs bij de Stabigo dealer en laat u inspireren.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Een mozaïek met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling

De Stabigo collectie met mozaïek tegels is zeer uniek. De mozaïek tegels zijn namelijk niet de gewoonlijke gekleurde tegeltjes die in verschillende figuren zijn gelegd, maar een mozaïek die bestaat uit elementen van natuurproducten als hout en steen. De steen of hout die gebruikt wordt, heeft zijn natuurlijke kleur en structuur behouden. Het mozaïek bestaat dus uit een paneel waar kleine steentjes, houtblokjes of houtschijfjes zijn aangebracht. Samen vormt het een prachtig geheel die van iedere badkamer, woonkamer, tuin, keuken of kantoorruimte een prachtige stijlvolle en rustgevende plek maakt.

De mogelijkheden op het gebied van mozaïek tegels

Het Stabigo assortiment met mozaïek tegels is zeer uitgebreid. U heeft de keuze uit verschillende materialen, kleuren, structuren en maten. Er is daarom voor vrijwel ieder interieur een geschikt design te vinden. Of het nu gaat om een kantoor met een modern interieur of een woning die een landelijke uitstraling heeft. Vindt u het lastig om een passende keuze te maken voor uw woning of kantoor? Schakel dan de hulp van de ervaren Stabigo specialisten in. De prachtige mozaïek tegels zijn in ieder geval een echte blikvanger in uw ruimte.

De producten van Stabigo

De producten van Stabigo staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u het volgende verwachten:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de prachtige mozaïek tegels? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Stabigo mozaïek tegels aanschaffen?

Wilt u ook de prachtige mozaïek tegels van Stabigo aanschaffen voor uw woonkamer, badkamer of kantoorruimte? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Het is mogelijk om vragen te stellen aan de Stabigo specialisten via 0472067800 of e-mailadres info@stabigo.com. Wij horen dan graag wat uw wensen voor de prachtige mozaïek tegels van Stabigo zijn.