Marmeren tegels

Mooie marmeren tegels van Stabigo

Wilt u de wanden van uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of hal verrijken met kwalitatieve marmeren tegels? Ga dan langs bij de Stabigo dealer bij u in de buurt. Stabigo is een groothandel die zijn mooie producten levert aan Stabigo dealers door heel Nederland. Ze hebben zich gespecialiseerd in vloer- en wandbekleding en kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit. Bent u benieuwd geworden naar de bijzondere marmeren tegels van Stabigo? Bezoek dan de Stabigo dealer en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Panelen met wandtegels voor stijlvolle ruimtes

Door gebruik te maken van natuurlijke materiaal als steen kan Stabigo de kwaliteit van haar producten waarborgen. Natuursteen is duurzaam, gaat jarenlang mee en heeft een natuurlijke, warme uitstraling. De muurdecoratie met marmeren tegels wordt gemaakt door een paneel te voorzien van tegels. U kunt de panelen vervolgens zelf aan de wand van de gewenste ruimte bevestigen. Op deze manier geeft u uw woonkamer, slaapkamer, kantoorruimte of wc in een handomdraai een warme en stijlvolle uitstraling.

Mogelijkheden van marmeren tegels

Stabigo biedt een ruime collectie marmeren tegels. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van marmeren tegels? Dan vindt u bij de Stabigo dealer het volledige overzicht van de verschillende designs. U kunt daar ook direct het gewenste design bestellen. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, maten en structuren. Vanwege de tijdloze uitstraling vormen marmeren tegels een echte blikvanger in vrijwel ieder interieur. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van muurdecoratie die past bij de stijl van uw woning of kantoor? Vraag dan de Stabigo specialisten om advies op maat.

De producten van Stabigo

Stabigo heeft de kwaliteit van haar producten hoog in het vaandel. Tevens bieden zij het volgende:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over bijzondere Stabigo marmeren tegels? Neem dan direct contact met ons op.

Neem contact op met Stabigo

Wenst u uw woning of kantoor te verrijken met unieke wandtegels op de muur? Of wilt u meer weten over hoe u de panelen van Stabigo het beste kunt bevestigen aan uw muur? U kunt uw vraag stellen via 0472067800 of info@stabigo.com. Laat ons weten wat uw wensen zijn aangaande unieke Stabigo marmeren tegels.