Houtstrips

Houtstrips van Stabigo geven uw ruimte sfeer

Wilt u uw huis of bedrijfspand een stijlvolle make-over geven? Dan kunnen praktische en duurzame houtstrips uitkomst bieden voor uw project. Met hout in huis of op kantoor kunt u genieten van rustgevende kleurtonen en een luxe uitstraling. Naast muren, zijn kasten en andere meubels geschikt om te voorzien van prachtige houten strips. Kies uit onze uitgebreide selectie houtsoorten en afwerkingen voor een stijl die bij u past. Een chique, knusse of verwelkomende atmosfeer creëert in een handomdraai met houtstrips van Stabigo en wordt daarom ook vele toegepast door interieurdesigners. Kijk daarom eens in het Stabigo-assortiment voor alle mogelijkheden. Uw lokale dealer helpt u graag op weg met het vinden van de stijl die bij u past en kan u de praktische tips leveren voor een eenvoudige montage.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Sfeer maken met houtstrips

Binnen de uitgebreide collectie van Stabigo kunt u kiezen voor diverse stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een vergrijsde vintage look, of haal warme kleuren in huis met donkere tropische afwerkingen. Ook zijn de houtstrips leverbaar in diverse uitvoeringen met verschil in reliëf, grootte en vorm van de houtdelen. Welke effect u ook wilt bereiken; met de collectie van Stabigo krijgt u toegang tot een sfeerbeleving die past bij uw ruimte of uw persoonlijke stijl. De houstrips worden vaak toegepast in huis, maar ook in restaurants, luxe kantines, wachtruimtes, horecagelegenheden en andere omgevingen. Laat u inspireren door uw lokale dealer en haal een natuurproduct in huis.

Plaatsen van houtstrips

Het plaatsen van houtstrips is eenvoudig en intuïtief. Plaats de strips makkelijk in- en naast elkaar op het betreffende oppervlak. Verder zijn de strips zeer licht in gewicht en hechten ze goed aan elk glad oppervlak. Zorg echter wel voor de juiste belijming om loslaten te voorkomen. Uw lokale dealer kan hierin adviseren. Op deze manier kunt u jaren genieten van een prachtige houten wand met de houtstrips van Stabigo!

Vind uw houtstips bij Stabigo

Voor kwaliteitsproducten en een uitgebreide keuzemogelijkheid kiest u voor Stabigo. Wij leveren houtstrips in diverse maten, afwerkingen en houtsoorten. Ga voor het comfort van hout! Neem voor productvragen contact met ons op via: 0472067800 of stuur ons direct een e-mail op: info@stabigo.com. Voor goed geprijsde, duurzame en kwalitatieve houtstrips bent u bij Stabigo aan het juiste adres!