Houtstrips goedkoop

Houtstrips van Stabigo geven uw ruimte sfeer

Houten wanden in uw woning of bedrijfspand werkt uitstekend om een sfeervolle indruk te maken. Voor een luxe en natuurlijke afwerking van uw wanden kiest u in dat geval voor de houtstrips van Stabigo. Eenvoudig aan te brengen en direct resultaat. Of u nu gaat voor een klassieke, een vintage of een knusse moderne uitstraling; met onze uitgebreide collectie vind u wat past bij uw project en persoonlijkheid. Door het gebruiksgemak en de voordelige prijs worden houtstrips vaak toegepast met direct resultaat. Ook door interieurontwerpers en architecten wordt steeds vaker voor een duurzame houten afwerking gekozen. Kies daarom voor de kwaliteit en het gemak van Stabigo houtstrips. Neem snel contact op met uw lokale dealer voor advies en laat u inspireren door de mogelijkheden!

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Rock panels
Rock panels

Een robuuste uitstraling

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Outlet
Hoge korting

Diverse partijen, bekijk ze hier

Sfeer met goedkope houtstrips

Binnen de Stabigo collectie heeft u uitgebreid keuzemogelijkheden in goedkope houtstrips. Kies voor een houtsoort, afwerking en grootte en kom tot uw perfecte wandbekleding. Welk effect u ook wilt bereiken; met houtstrips van Stabigo zit u goed. Kies bijvoorbeeld voor een eloquente uitstraling wanneer u eigenaar van een modern café bent, kies voor een lichte warme houtsoort voor uw landelijke woonkamer of gebruik een vintage afwerking voor uw badkamer. De keus is helemaal aan u. De lokale Stabigo-dealer staat voor u klaar om u op weg te helpen met uw keuze. Neem daarom direct een kijkje voor uw goedkope houtstrips van Stabigo!

Plaatsen van een houten strips

Het plaatsen van houtstrips op uw wand of object is eenvoudig en gaat snel. Binnen een handomdraai kunt u grote oppervlakten bekleden met de goedkope houtstrips van Stabigo. Ze passen intuïtief in elkaar en zijn licht in gewicht waardoor ze zonder veel moeite te plaatsen zijn. Houtstrips van Stabigo zijn bovendien goed te monteren op elk gangbare oppervlakte. Maak wel gebruik van de juiste verlijmingstechniek. Voor advies hierover kunt u ook bij uw dealer terecht.

Vind uw houtstips bij Stabigo

Stabigo is uw leverancier in goedkope houtstrips voor de sfeerbeleving waar u naar op zoek bent in uw woning of bedrijfspand. Neem voor specifieke productvragen contact met ons op via: 0472067800. Ook kunt u een email sturen naar: info@stabigo.com. Bij Stabigo bent u verzekerd van hoogwaardige en goedkope houtstrips voor uw woning of bedrijfspand!