Houten wandbekleding woonkamer

Uw woonkamer eenvoudig bekleed met hout

Geniet van het gevoel en de sfeer dat hout u kan geven in de woonkamer. Met houten wandbekleding van Stabigo kunt u snel en eenvoudig de organische en luxe uitstraling in uw huis realiseren die u altijd al heeft gewild. Naast wanden zijn deuren, kasten en zelfs uw boxspring prima te voorzien van houten wandbekleding. De simpele montage maakt het eenvoudig om uw creativiteit erop los te laten en uw woonkamer of andere ruimte te transformeren. Wachtruimtes, kantines, openbare ruimtes en kantoorruimtes zijn daarnaast ook erg geschikt voor het toepassen van houten wandbekleding. Uw lokale dealer kan u op weg helpen met de mogelijkheden uit het Stabigo assortiment.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Een woonkamer met houten wandbekleding

Een woonkamer is bij uitstek geschikt voor houten wandbekleding. Creëer klasse, stijl of rust eenvoudig met houten wandbekleding van Stabigo. Hout helpt ook om een organisch gevoel aan uw woonkamer te geven. Het is bijna alsof het hout mee ademt met uw leefstijl. Laat u inspireren door het contrast dat houten panelen geeft aan uw ruimte, zie het licht breken op de subtiele houtvezels en ervaar rust. Voor de interieurdesigners onder ons: creëer diepte en daarmee ruimte door strategische muren of plekken te kiezen voor houten wandbekleding. Neem eens een kijkje in het assortiment van Stabigo!

Eenvoudig een houten wand maken

Met de wandbekleding voor uw woonkamer van Stabigo kunt u snel en effectief de atmosfeer creëren die u zoekt. Met zeer weinig kennis zijn de houten panelen te monteren. De panelen zijn licht van gewicht, passen eenvoudig in elkaar en hechten goed aan vrijwel elk type ondergrond. Laat u adviseren door uw lokale dealer over de verlijming van uw Stabigo product. Laat u verrassen over hoe snel u uw woonkamer omtovert met houten wandbekleding voor binnen!

Contact over onze producten

Uiteraard kunt u met ons direct contact opnemen over specifieke productinformatie. Bel ons dan op: 0472067800 of stuur ons een mail op: info@stabigo.com. Met producten van Stabigo heeft u snel een houten wandbekleding voor in de woonkamer!