Houten wand

Houten wanden makkelijk gemaakt met Stabigo

Hout geeft een organische en tegelijkertijd luxe uitstraling in huis. Ga daarom voor een houten wand als u juist deze atmosfeer wilt bereiken! Een houten wand maakt u heel simpel met de panelen van Stabigo. Uw huis of kantoorpand krijgt daarmee in een mum van tijd een metamorfose met het gewenste resultaat. Niet alleen muren zijn goed te bekleden, want wat dacht u van het decoreren van een wandkast, deuren, een boxspring of een chique bar? Het assortiment van Stabigo geeft u bovendien veel keus in stijl, houtsoort en uitvoering waarmee u de persoonlijke touch geeft waar u naar op zoek bent. Laat u verrassen door wat een houten wand voor uw ruimte kan betekenen. Laat u daarom snel informeren en bekijk het aanbod!

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Een houten wand voor sfeer

Een houten wand in huis of in uw bedrijfspand klinkt natuurlijk fantastisch! Maar wat ook fijn is om te weten is dat hiervoor uw wand er niet uit hoeft. Met de houten panelen van Stabigo kunt u namelijk in een handomdraai de muur of object decoreren. Hiermee haalt u stijl en tegelijkertijd de natuur in uw ruimte. Zowel in huis als op kantoor zijn er tal van toepassingen te bedenken waardoor u snel een natuurlijk gevoel kunt creëren. Naast muren zijn ook deuren, kasten en scheidingswanden ideale objecten om te voorzien van houten panelen van Stabigo. Creëer diepte in uw ruimte, of een vintage look, of ga juist voor een wat knusser gevoel. Alles is mogelijk. Met verschillende houtsoorten met eigen kleuren en kenmerken kan elk gevoel opgewekt worden. Het is daarnaast ook fijn om te weten dat dit duurzaam kan. Gerecycled hout of hout met een keurmerk is wat wij toepassen.
Laat ons u daarom voorzien in uw houten panelen voor uw houten wand!

Eenvoudig een houten wand maken

Met de houten panelen van Stabigo kunt u snel en effectief de houtlook creëren die bij u past. Grote oppervlaktes kunnen in weinig tijd worden voorzien van lichtgewicht panelen die bovendien goed hechten op tal van ondergronden. Draag echter wel zorg voor de juiste belijming. Uw lokale dealer kan u hierin direct adviseren.

Neem contact met ons op

Stabigo levert u een ruime keuze in duurzame materialen voor uw houten muur. Bovendien bent u verzekerd van hoogwaardige afwerking, een snelle levering en scherpe prijzen. Mocht u behoefte hebben aan meer productinformatie dan kunt u contact opnemen met Stabigo via: 0472067800 of door een mail te sturen naar: info@stabigo.com. Houten wanden realiseert u eenvoudig met de producten van Stabigo!