Houten muurbekleding

Stijlvolle muren met houten muurbekleding van Stabigo

Laat uw interieur organisch aanvoelen, en creëer een luxe uitstraling met de houten muurbekleding van Stabigo. Zeer eenvoudig aan te brengen en gegarandeerd resultaat in een handomdraai. Een houten muur in uw pand of woning is makkelijk en snel geregeld. Niet alleen muren zijn goed te bekleden, want wat dacht u van een wandkast, deuren of uw boxspring? Het assortiment van Stabigo geeft u bovendien een ruime keuze uit diverse stijlen, houtsoorten en uitvoeringen, zodat u altijd de houten muurbekleding vindt die bij u past. Sta versteld van het prachtige effect dat houten muurbekleding in uw ruimte kan hebben. Informeer snel naar de mogelijkheden bij uw lokale dealer!

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Een adembenemende uitstraling voor muur

Houten muurbekleding is een geweldige manier om snel en eenvoudig stijl aan te brengen in uw huis, pand of kantoorruimte. De organische ‘feel’ van hout geeft bovendien een levendige atmosfeer. Zowel in huis als op kantoor zijn er tal van toepassingen te bedenken waardoor u snel dit gevoel kunt creëren. WIlt u bepaalde objecten of facetten van uw ruimte benadrukken om meer contrast te bewerkstelligen, of om diepte te creëren? Ook dan is houten muurbekleding van Stabigo een perfecte manier om uw interieur een make-over te geven. Het gebruik van gerecycled of keurmerk hout is bovendien duurzaam. Bij Stabigo leveren wij verantwoorde natuurproducten, zodat u met een gerust hart aan de slag kunt. Kies daarom voor houten muurbekleding van Stabigo!

Het aanbrengen van houten muurbekleding

Het was nog nooit zo makkelijk om uw muur of project te decoreren met hout. Makkelijk te koppelen panelen die bovendien erg lichtgewicht zijn, maken het tot een eenvoudige doe-het-zelf klus. Bovendien hechten de panelen zich goed op bijna elk type egale ondergrond. Met de houten muurbekleding van Stabigo zult u versteld staan van het resultaat dat u in korte tijd kan bereiken in huis of bedrijfspand!

Houten muurbekleding bij Stabigo

Bij Stabigo vindt u de houten muurbekleding passend bij elk project. Bovendien bent u voordelig uit met onze scherpe prijzen en kunt u rekenen op hoge kwaliteit in een duurzaam jasje. Mocht u direct meer productinformatie wensen bel dan snel naar 0472067800 en info@stabigo.com. Met de houten muurbekleding van Stabigo slaat u de plank niet mis!