Hout op muur

Sfeervol hout op de muur met de panelen van Stabigo

Er is een onmiskenbare aantrekkingskracht van hout. Het gevoel dat een natuurproduct geeft, kan de atmosfeer in huis enorm verbeteren. Kijk daarom eens naar de de strips van Stabigo voor het eenvoudig aanbrengen van hout op de muur. Naast de hoge kwaliteit heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten hout met elk een andere uitstraling. Neem bijvoorbeeld een lichte houtkleur om een ademend gevoel te creëren, of neem een donkere houten tegel voor een meer klassieke sfeer Ook kunt u kiezen uit verschillende vormen, van rechthoekig tot rond. Makkelijk aan te brengen en bovendien duurzaam! Neem een kijkje bij een dealer bij u in de buurt en ervaar zelf de mogelijkheden voor hout op de muur met de panelen van Stabigo!

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Voor elke sfeer houten panelen van Stabigo

U wilt een nieuwe sfeer creëren in huis of op kantoor? De mogelijkheden zijn eindeloos met de panelen van Stabigo waarmee u eenvoudig hout op de muur aanbrengt. Niet alleen muren zijn geschikt voor onze panelen; want wat dacht u van het decoreren van uw boxspring, een bar, deuren, een wandkast of een complete wachtkamer? In een handomdraai creëert u de luxe uitstraling die u wenst, kunt u objecten laten opvallen en creëert u een natuurlijke omgeving. Wilt u voor duurzaam gaan? Ook dan zijn er genoeg keuzemogelijkheden uit het aanbod gerecycled of keurmerk hout. Kies voor de houten panelen van Stabigo voor uw volgende project!

Eenvoudig aanbrengen van hout op de muur

De houten panelen van Stabigo zijn eenvoudig aan te brengen op uw muur of project. Het lichte gewicht en de uitstekende hechting van de achterzijde zorgen voor een soepele verwerking van de panelen op bijna elke ondergrond. Wees creatief en verbaas uzelf over de eenvoud waarmee u zelf tot geweldige resultaten kan komen!

Kies voor Stabigo producten

Bij Stabigo geniet u van kwaliteit en een ruim assortiment panelen voor hout op de muur. Voor elk scenario is er een oplossing bij Stabigo waardoor u binnen een handomdraai de atmosfeer creëert dat u wilt! Kiest u voor Stabigo dan profiteert u bovendien van scherpe prijzen en een razendsnelle levering. Heeft u behoefte aan meer informatie voor uw volgende project met hout op de muur? Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor meer productinformatie via 0472067800 en info@stabigo.com. Voor hoogwaardig en makkelijk aan te brengen hout op de muur kiest u voor Stabigo!