Decoratieve wandpanelen

Moderne en stijlvolle decoratieve wandpanelen

Met de decoratieve wandpanelen van Stabigo kunt u de wanden van uw woning of kantoor op een originele manier decoreren en van een compleet nieuw uiterlijk voorzien. Met de Stabigo decoratieve wandpanelen creëert u eenvoudig stijlvolle designwanden. U kunt er namelijk eindeloos mee variëren. En dat is nog niet alles: u geeft met de 3D wandpanelen reliëf aan de wanden van uw woning of bedrijfsruimte. U geeft ze een moderne en stijlvolle uitstraling.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Assortiment decoratieve panelen

Het Stabigo-assortiment bevat een zeer ruim aanbod decoratieve panelen in vele vormen en materialen. Er zijn panelen van hout, maar er is ook een ruim aanbod stenen panelen in verschillende vormen en structuren. Bijvoorbeeld micro mosaic: in deze panelen zijn mooi afgewerkte stenen bevestigd. Verder in het assortiment:

  • Rond mozaïek
  • Vierkant mozaïek
  • Horizontaal- en verticale strips

Ook zijn er panelen in een visgraat structuur. Bekijk het gehele Stabigo assortiment op de website. Heeft u een vraag over de beschikbaarheid van panelen? Neem dan contact met ons op.

Eenvoudig te monteren decoratieve panelen

De decoratieve panelen zijn voorzien van een 3D-oppervlak met een perfecte herhaling van de patronen. Ze zijn licht van gewicht en hebben geometrische motieven zoals cirkels, vierkantjes of kussentjes. In goud- of zilverkleur geven ze een levendige uitstraling aan de ruimte waar ze worden geplaatst. Het design in combinatie met de geselecteerde accessoires maken van het decoratieve paneel een prachtig element voor een moderne uitstraling in uw huis of in een bedrijfsruimte.

Panelen zelf monteren?

Wij adviseren u de decoratieve Stabigo panelen goed te monteren. Dat geeft het mooiste eindresultaat. De montage gaat het best als u onderstaande tips volgt:

  • Zorg dat de ondergrond schoon en vlak is
  • Is de ondergrond niet vlak? Monteer er dan eerst een houten (spaan)plaat op.
  • Gebruik altijd kwalitatief goede kit
  • Als het gewenst is kunt u de panelen op maat maken met een cirkel- of decoupeerzaag
  • Als u de panelen met kit op de muur bevestigt, zitten ze muurvast. Ze zijn dan later moeilijk te verwijderen.

Persoonlijke en vernieuwende panelen

Gebruik de decoratieve panelen om een designruimte te creëren en geef uw huis, winkel of bedrijfsruimte een aantrekkelijke sfeer met de vernieuwende wandbekleding met een persoonlijk tintje. Ze zijn ideaal om de wand van bijvoorbeeld een woonkamer, hal, slaapkamer, horecagelegenheid of kapsalon te decoreren. Het resultaat is verbluffend.

Stabigo decoratieve panelen kopen

Heeft u nog vragen over onze producten? Bel ons dan via 0472067800 of mailen naar: info@stabigo.com. Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het uitbrengen van een advies over de beste panelen voor u!