Decoratieve muurpanelen

Decoratieve muurpanelen: modern en stijlvol

Wilt u uw muren in huis of op kantoor op een originele manier decoreren? Een andere efficiënte manier voor het creëren van moderne, stijlvolle design muren is het gebruik van Stabigo decoratieve muurpanelen. Met deze muurpanelen kunt u de meest prachtige combinaties maken, meer dan u zou denken.Bovendien geeft u met de 3D muurpanelen reliëf aan de uren van uw woning huis of kantoor. Ze geven uw ruimtes een moderne en stijlvolle uitstraling.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Assortiment decoratieve muurpanelen

Stabigo heeft een zeer uitgebreid aanbod aan decoratieve muurpanelen in vele vormen, maten en materialen. Er zijn bijvoorbeeld muurpanelen van hout, maar er is ook een ruim aanbod aan stenen muurpanelen in verschillende vormen en structuren. Denk hierbij aan micro mosaic.Bij deze panelen zijn prachtig afgewerkte stenen aan de muurpanelen bevestigd. In het assortiment vindt u ook:

  • Rond mozaïek
  • Vierkant mozaïek
  • Horizontaal- en verticale strips

Ook hebben we muurpanelen in een visgraat structuur. Bekijk het gehele Stabigo assortiment op de website. Heeft u een vraag over de beschikbaarheid van muurpanelen? Neem dan contact met ons op.

Handig te monteren decoratieve muurpanelen

De decoratieve muurpanelen zijn eenvoudig te plaatsen. Ze zijn voorzien van een 3D oppervlak met een perfecte herhaling van de patronen. Ze zijn licht van gewicht en hebben geometrische motieven zoals circels, vierkantjes of kussentjes. In goud- of zilverkleur geven ze een levendige uitstraling aan de ruimte waar ze worden geplaatst. Het design, in combinatie met de geselecteerde accessoires, maken van het decoratieve muurpaneel een prachtig element voor een moderne uitstraling in huis of in een bedrijfsruimte.

Muurpanelen zelf monteren?

Voor een prachtig eindresultaat, is het van belang om de muurpanelen goed te monteren. Dat doet u als volgt:

  • Zorg dat de ondergrond schoon en (redelijk) vlak is.
  • Is de ondergrond niet vlak? Monteer er dan eerst een houten (spaan)plaat op.
  • Gebruik een goede kit
  • Zaag indien nodig, de muurpanelen op maat met een cirkel- of decoupeerzaag.
  • Let wel op: als de panelen met kit direct op de muur zijn bevestigd, zijn ze in de toekomst lastig te verwijderen.

Persoonlijk en vernieuwend

Gebruik de decoratieve muurpanelen om een design ruimte te creëren en geef uw huis, winkel of bedrijfsruimte een aantrekkelijke sfeer. Vernieuwende muurpanelen met een persoonlijk tintje. Ze zijn ideaal om de muur van bijvoorbeeld een woonkamer, hal, slaapkamer, horecagelegenheid of kapsalon te decoreren. Het resultaat is verbluffend.

Vragen over onze producten

Heeft u nog vragen over onze producten? Bel ons dan via 0472067800 of mailen naar: info@stabigo.com. Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het uitbrengen van een advies over de beste muurpanelen voor u!