Badkamer wandbekleding

Badkamer wandbekleding als alternatief voor tegels

Zoekt u de mooiste badkamer wandbekleding tegen een scherpe prijs? Stabigo biedt u een ruim assortiment om uit te kiezen. Onze badkamer wandbekleding is versierd met hout, stenen of andere materialen. Deze badkamer wandbekleding is een sfeervol alternatief voor de traditionele badkamertegels. Zo kunt u ook kiezen voor kleine steentjes die u als mozaïek op uw wandbekleding kunt bevestigen en waarmee u de natuur in uw badkamer brengt.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Sfeervol en toch waterbestendig

Onze wandbekleding is uiteraard waterbestendig. Echter is het in vele gevallen, zoals bij houten wandbekleding, niet verstandig om deze in uw douche te plaatsen. Doordat de materialen dagelijks in contact komen met vocht door water en waterdamp, kan het hout beschadigd raken. Stenen wandbekleding kunt u echter met een gerust hart in uw doucheruimte plaatsen. Badkamer wandbekleding wint steeds meer aan populariteit. In de meeste woonmagazines vindt u veel inspiratie voor badkamer wandbekleding. Wat begon bij 3D steenstrips op de badkamermuur, is dit inmiddels uitgegroeid tot een breed assortiment met een ruime keuze aan wandbekleding voor de badkamer.

Hoe kan ik mijn badkamer wandbekleding bevestigen?

Onze waterdichte badkamer wandbekleding zorgt voor een prachtige badkamer. Het bevestigen van de wandbekleding kunt u eenvoudig zelf doen. Zo kunt u dit als volgt aanpakken:

  • Zorg dat u een sterke, vochtbestendige kit heeft
  • U kunt de panelen direct op de badkamer muur bevestigen. Echter is het verstandig om de panelen eerst op een houten plaat te bevestigen, zoals een spaanplaat.
  • Bevestig vervolgens de houten plaat op de muur. Dit kan op meerdere manieren. Voor de lange termijn is het verstandig rekening te houden met het eventueel verwijderen van de platen in de toekomst.

Soorten badkamer wandbekleding

Niet elk materiaal is geschikt om op uw badkamer muur te bevestigen. Steen is als badkamer wandbekleding echter altijd geschikt, doordat steen waterbestendig is. In het geval van houten wandbekleding, dient deze een waterbestendige laag te hebben. Informeer daarom vooraf altijd even naar de mogelijkheden van het gebruik van voor houten wandbekleding in uw badkamer. Onze adviseurs staan u graag te woord met passend advies.

Vindt uw badkamer wandbekleding direct bij een dealer

Heeft u nog vragen over ons assortiment? Bel dan naar 0472067800 of mailen naar: info@stabigo.com. Wij staan dan graag voor u klaar om u een passend advies te geven omtrent uw nieuwe badkamer wandbekleding!