Badkamer panelen

Badkamer panelen: uitstekend alternatief voor tegels

Zoekt u voordelig geprijsde badkamer panelen van goede kwaliteit? Bij Stabigo vindt u gegarandeerd een ruim assortiment badkamer panelen. Badkamer panelen zijn panelen met daarop houtstrips, steenmozaïek of andere materialen. In plaats van de traditionele badkamer tegel kunt u nu ook kiezen voor een sfeervol alternatief.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Wood panels
Wood Panels

Creeër warmte en sfeer

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Badkamer panelen: waterbestendig en sfeervol

De badkamer panelen van Stabigo zijn natuurlijk geheel waterbestendig. Toch is het in veel gevallen, zoals bij houtstrip badkamer panelen, niet handig om de panelen in de douche te plaatsen. Het dagelijkse contact met vochtigheid (zowel water als damp) is slecht voor het hout. Een stenen badkamer paneel is daar juist wel zeer geschikt voor. Badkamer panelen worden steeds maar toegepast als alternatief voor de traditionele badkamer tegel. Het aanbod groeit daarom ook mee met de populariteit. Wat begon met 3D steenstrips op de badkamermuur, is ondertussen uitgebreid naar kiezeltjes op de muur, houtstrips en visgraatmotief.

Badkamer panelen zelf bevestigen? Zo werkt het

Met de waterdichte badkamer panelen van Stabigo krijgt u eenvoudig een prachtig eindresultaat. Het bevestigen van de badkamer panelen kunt u helemaal zelf doen. Dat doet u als volgt:

  • Zorg voor sterke, vochtbestendige kit om de panelen te bevestigen
  • U kunt de panelen direct op de kale badkamer muur bevestigen. Maar we adviseren u panelen eerst op een houten plaat te bevestigen. Spaanplaat leent zich hier goed voor.
  • Bevestig vervolgens de houten plaat op de muur. Dit kan op meerdere manieren. Voor de lange termijn is het verstandig rekening te houden met het eventueel verwijderen van de platen in de toekomst.

Soorten badkamer panelen

Niet elk materiaal leent voor bevestiging op de badkamermuur. Badkamer panelen van steen zijn altijd geschikt. Steen is namelijk waterbestendig. Houten strips dienen een waterbestendige laag te hebben. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheid om een houten paneel in de badkamer te plaatsen. Wilt u advies hierover? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag.

Neem contact op

Heb je een vraag over onze badkamer panelen? Dan kunt u bellen naar: 0472067800 of mailen naar: info@stabigo.com. We vertellen u dan alles wat u moet weten over badkamer panelen.