3D Wandbekleding

3D wandbekleding van Stabigo, stijlvol en modern

Bent u op zoek naar stijlvolle en moderne wandbekleding? Stabigo biedt een ruim assortiment. Goedkoop in prijs en snel geleverd. Wij leveren prachtig 3D behang, verf of stucwerk voor op uw muren. 3D wandbekleding is steeds meer te zien in diverse ruimtes en genieten een groeiende populariteit. Stabigo is de grootste aanbieder van 3D wandbekleding in de Benelux.

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Eigen bezorgdienst

Eigen bezorgdienst

Niet goed geld terug

Niet goed? geld terug!

Mozaiek
Mozaïek

Leverbaar in veel varianten

Kiezels
Kiezels

Verschillende maten en kleuren

Stone panels
Stone panels

Voor binnen en buiten

Quartz panels
Quartz panels

Natuurlijke muurbekleding

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Waskommen
Waskommen

Natuursteen waskommen

Assortiment 3D wandbekleding

In ons Stabigo-assortiment vindt u 3D wandbekleding in diverse vormen en materialen. Zo hebben wij wandbekleding van hout, maar ook steen vindt u volop in ons aanbod in verschillende vormen en structuren. U kunt hierbij denken aan micro mosaic, waarbij mooi afgewerkte stenen aan de wandbekleding zijn bevestigd. Ook vindt u in ons assortiment:

  • Rond mozaïek
  • Vierkant mozaïek
  • Horizontaal- en verticale strips

Ook is er wandbekleding in een visgraat structuur. Op onze website kunt u het gehele Stabigo assortiment bekijken. Heeft u een vraag over de beschikbaarheid van uw wandbekleding naar keuze? Neem dan contact met ons op.

In welke ruimte 3D wandbekleding plaatsen?

3D wandbekleding is voor elke ruimte geschikt. Wilt u uw douche van 3D wandbekleding voorzien? Kies dan voor vochtbestendig materiaal. U kunt niet in alle gevallen houtstrips in de doucheruimte plaatsen. De rest van uw badkamer kunt u echter wel voorzien van wandbekleding van hout of steen.

Een natuurlijke, duurzame uitstraling

Door te kiezen voor 3D wandbekleding van hout of steen, kunt u een mooie natuurlijke sfeer in uw ruimte creëren. Bovendien maakt u hiermee een duurzame keuze. Het is ook leuk om te bekijken of u een hele ruimte wilt voorzien van steenstrips of houtstrips, of dat u liever kiest voor een deels bedekte muur? Aan u de keuze.

3D wandbekleding plaatsen

Uw 3D wandbekleding is eenvoudig te monteren. Met een goede kit en een beetje geduld, kunt u een geweldig eindresultaat creëren. Goed om te weten: 3D wandbekleding die met een kit wordt aangebracht op een kale muur is later lastig te verwijderen. Monteer daarom vooraf een houten plaat (zoals een spaanplaat) en zet hierop vervolgens de 3D wandbekleding vast.

Meer informatie over 3D wandbekleding

Heeft u vragen over de 3D wandbekleding van Stabigo? Neem dan contact op via 0472067800 of te mailen naar: info@stabigo.com. Wij informeren u graag over onze 3D wandbekleding en zijn u tevens van dienst bij het maken van een keuze voor uw nieuwe 3D wandbekleding.